Over ons

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

WIE ZIJN WIJ?

QUB'S CARHIFI & ELECTRONICS


Qub's carhifi & electronics is een mobiel inbouwbedrijf in achteraf-electronica. Onze ervaren inbouwspecialisten monteren op locatie, kwaliteitsproducten in uw auto of bedrijfswagen. Maar ook biedein wij hifi en elektronica oplossingen voor uw boot, camper, caravan en zelfs op motorfietsen.


Met meer dan 12 jaar ervaring, hebben wij al menig klant blij gemaakt met parkdistance control, achteruit rijd camera's, carkits, auto radio's, complete audio upgrades en nog veel meer. Maar wij kijken ook naar de toekomst, wij zijn samen met onze dealers daarom continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de autobranche. Om deze reden zijn wij afgelopen jaar zelfs afgereisd naar de CES - Las Vegas - USA. Hier hebben wij als eerste kennis mogen maken met o.a de achteraf inbouw "dode hoek camera", deze camera word aangesloten op een beeldscherm en springt aan wanneer uw knipperlicht aan staat., en ook met tal van andere technieken en electronica gadgets.


Wanneer door een autodealer word gezegd dat uw wensen fabriek-af niet mogelijk zijn, gaan bij ons de deuren open!

Dat is in het verleden gebleken met o.a Kiwa SCM gecertificeerde alarmen in diverse voertuigen, old-timers met jonge techniek en mooie audio upgrades in de nieuwste wagens.Wilt u graag een goedgekeurd Kiwa SCM alarm, Stinger DSI, een complete mutlimedia set of audio upgrade?

Voor deze producten en vele andere electronica bent u op het juiste adres.Qub's Carhifi & Electronics is gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Kiwa Fire Safety & Security - Kiwa SCM. Deze organisatie waarborgt dat de montage van o.a Kiwa SCM alarm en Kiwa SCM voertuigvolgsysteem voldoet aan strenge eisen van o.a de verzekering. Verwacht u een alarm nodig te hebben op uw voertuig? Uw verzekeringsmaatschappij of verzekerings agent kan u precies vertellen wat u nodig heeft.


Voor meer informatie over Kiwa Fire Safety & Security - Kiwa SCM verwijzen we u graag door de website:

www.kiwascm.nl/het-keurmerk/

Mobiel inbouwstation

Wij komen naar u toe


Al onze bedrijfswagens zijn compleet ingericht met de juiste apperatuur, zodat wij elk project aankunnen. Of  het gaat om een carkit inbouwen, complete multimedia set inbouwen met hoofdsteunschermen, dvdspeler en/of digitenne of grote aantallen bedrijfswagens voorzien Kiwa SCM goedgekeurden alarmen, niks is ons te gek.


En dat alles zonder dat het u kostbare tijd kost, want onze inbouwspecialisten komen naar u toe, waar en wanneer het u uitkomt.

Ruime openingstijden

24/7 servicedesk


Qub's carhifi & electronics is er voor u, wanneer ù ons nodig heeft, Wij werken niet met èèn vast inbouwstation maar komen naar u toe met een van de compleet ingerichte bedrijfswagens. Hierdoor zijn wij flexibel en is ons team ruim inzetbaar.


Wilt u meer weten over producten en/of inbouw?

Inbouwspecialist   +31 (0)6 30259147

Technische problemen, na inbouw?

Servicedesk (24/7)    +31 (0)416 531939

Specialistisch team

Kiwa SCM Gecertificeerd


Wij hebben een team van specialisten voor u klaar staan, als het gaat om achteraf elektronica. Onze specialisten zijn allemaal Kiwa SCM gecertificeerd opgeleid.


Onze specialisten bezitten veel kennis. Zelfs als door een autodealer gezegt dat fabriek-af uw wensen niet mogelijk zijn, is in het verleden is gebleken dat Qub's carhifi & electronics deze wensen wel mogelijk maakt..

U zal zich verbazen, wij kunnen meer dan u verwacht.


Ons doel is, uw wensen mogelijk maken!

High-end service

Service zoals u verwacht


Wat u van ons kunt verwachten?

Binnen openingstijden direct een inbouwspecialist aan de lijn, die uw technische vragen kan beantwoorden. Maar ook bij onze servicedesk zitten dag en nacht mensen klaar om u te woord te staan bij noodgevallen.


Als dat nog niet genoeg is,. Wij bieden ook een haal- en breng service of leenauto, wanneer wij langere tijd werkzaam zijn aan uw auto.