Producten

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

KIWA SCM GECERTIFICEERD

AUTO ALARM


Diefstal in of van uw voertuig is vervelend, voorkom dit met een kiwa/scm gecertifieerd alarm.

Kiwa SCM is de certificatie instelling op het gebied van voertuigbeveiliging. Qub's carhifi & electronics is Kiwa SCM gecertificeerd en verzorgt de inbouw van diverse goedgekeurde alarmsystemen.


CARHIFI &

AUDIO UPGRADE

COMFORT &

MULTIMEDIA

VERKEER

VEILIGHEID


Veilig deelnemen aan het verkeer.

Op vele manieren kunt u bijdragen aan een betere verkeersveiligheid. Een carkit gebruiken terwijl u onderweg bent is een van de bekendste opties. Maar heeft u al eens gedacht aan een cruise control voor betere focus op de weg tijdens lange ritten? Of een Blue eye target waarbij u op een kilometer afstand al ruimte kunt maken voor hulpdiensten door een signaal van de de Blue eye target? En dan nog niet gesproken over Xenon verlichting waarmee u in het donker sterk verbetert zicht heeft.


WERKMATERIEEL &

BEDRIJFSWAGENS


Uw werk makkelijker en leuker maken, dat doen wij graag!

Want wat is het fijn, als u zich nooit meer bezig hoeft te houden met de km-registratie. Of u kunt terwijl u in uw bedrijfswagen zit, zien of de aanhanger recht achter de trekhaak staat. En dat zorgt direct ook voor minder tot geen schade aan uw bedrijfswagen,


Loopt u tegen een van deze of totaal andere problemen aan tijdens werkzaamheden. Onze inbouwspecialisten adviseren u graag op het gebied van achteraf-elektronica in voertuigen.